Özyeğin yurtlarında kalan kız öğrencilere özel mentorluk programı başlıyor!

1 Aralık 2021
Mentorluk

Kendini tanımak, farklı meslekler hakkında bilgi sahibi olmak isteyen genç kızlara bir çağrımız var! KOZA Platformu'nun senin gibi lise öğrencisi genç kızlardan oluşan ayrıcalıklı topluluğuna dahil olmak için ilk adımı atmaya hazır mısın? 

- Seni sen yapan özelliklerin üzerine düşünerek kendini tanımak, ilgi alanlarını güçlü yönlerini keşfetmek ister misin? 

- Merak ettiğin meslekten bir mentor ile 6 hafta boyunca farklı konular üzerine sohbet etmek hoşuna gider mi?

O zaman bu program tam sana göre!

Koza Platformu senin gibi lise öğrencisi genç kızların kendilerini geliştirmeleri, merak ettikleri konularda sorularını sorabilmeleri, eğitimlere ve etkinliklere katılmaları için hayata geçirilen bir platform. Hem de tamamen ücretsiz! Amacımız senin gibi kendi geleceği için emek sarf eden kız öğrencilere bu yolculukta doğru seçimler yapmaları için destek olmak. 

Aralık ayından itibaren Özyeğin Vakfı ile birlikte bir mentorluk programı başlatıyoruz. Bu program sadece Özyeğin Vakfı'na ait yurtlarda kalan genç kızlara açık! Bu program 6 hafta sürecek, eşleştiğin mentorunla her hafta online bir görüşme yapacaksın.  Program boyunca rehberlik, meslek seçimi hedef belirleme gibi konularda farklı buluşmalar da seni bekliyor. 

Bunun için yapman gereken adımlar şöyle:

1- Buraya tıklayarak (https://koza.esitgelecek.org/uye/kayitKoza'ya kayıt olmalısın.

2- Profil ve menti bilgilerini eksiksiz tamamlamalısın.

3- https://koza.esitgelecek.org/projeler sayfasındaki en yakın tarihli mentorluk programına başvurmalısın. 

İşte tüm yapman gerekenler bu kadar! Başvuru kaydını tamamlayınca seninle en kısa zamanda iletişime geçeceğiz. Eğer bir sorun olursa bize info@esitgelecek.org sayfasından ulaşabilirsin. 

Mentorluk programını önceki dönemki katılımcılarımızdan dinle! Aşağıdan videoyu izleyebilir, geçen dönem mentilerimizden Sinem'in mentorluk programı hakkında düşüncelerini buraya tıklayarak okuyabilirsin.





Yazar: Koza Destek

Aynı kategoriden diğer yazılar