Gönüllü mentorlarımıza "Mentor Gelişim Programı" daveti!

23 Aralık 2021
Mentorluk

Mentorluk programı KOZA'da hayata geçirilen en temel programlardan biri. Platforma kayıt olan rol modellerimizi mentor olmaya davet ediyoruz. Mentorluk programlarında mentor ve menti eşleşerek 6 hafta boyunca online olarak keyifli görüşmeler gerçekleştiriyor. Mentorluk görüşmelerini daha verimli geçirmek isteyen tüm gönüllülerimize yönelik 4 oturumda gerçekleşecek bir seri eğitim içeriği hazırladık. Bu eğitimler hem mentorluk görüşmelerinde hem de iş ve özel hayatında katılımcılarımızın iletişim yetkinliklerine katkı sağlayacağını düşünüyoruz. 

Program kapsamında gerçekleşecek oturum başlıkları aşağıdaki gibi olacak. Oturum hakkında detaylı bilgi almak ve kayıt olmak için linklere tıklayabilirsiniz.  

  • 1. Oturum: Mentorluk görüşme modeli olarak "GROW

27 Aralık Pazartesi 20.00 - 21.30 Detaylı bilgi ve kayıt için lütfen buraya tıklayın.

  • 2. Oturum: Mentorluk görüşmesinde dinleme, duruş ve özyönetim

03 Ocak Pazartesi 20.00 - 21.30 Detaylı bilgi ve kayıt için lütfen buraya tıklayın.

  • 3. Oturum: Yapıcı geribildirim vermek

10 Ocak Pazartesi 20.00 - 21.30 Detaylı bilgi ve kayıt için lütfen buraya tıklayın.

  • 4. Oturum: Hedefleri netleştirmede mentiye yardımcı olmak

17 Ocak Pazartesi 20.00 - 21.30 Detaylı bilgi ve kayıt için lütfen buraya tıklayın.

Bu eğitim programının içeriği gönüllülerimizden Zeynep Berkol tarafından hazırlandı. Eğitmen hakkında detaylı bilgi almak için ve Instagram hesabını inceyebilirsiniz. 

Oturumların verimli geçmesi için katılımı 24 kişi ile sınırlandırdık. Her bir oturum için uygunluk durumunuzu göz önüne alarak katılım yapmanız bizi çok mutlu eder. Detaylı bilgi için info@esitgelecek.org mail adresinden iletişime geçebilirsiniz.

Yazar: Koza Destek

Aynı kategoriden diğer yazılar